Kunderna
 

Konstverk av Heidi Backman.

 

Empyreal har haft glädjen att utföra uppdrag åt följande företag:

 

- ALS Scandinavia

- AstraZeneca

- Carmeda

- Conferator Kompetens

- Ellgiza

- Empower

- EntreprenörCenter

- Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö

- Geelmuyden.Kiese

- Kemdoc

- Kungliga Tekniska Högskolan

- Kyrkan vid Brommaplan

- Mace Speakers

- Marks kommun

- Medborgarskolan i Stockholmsregionen

- Norrköpings kommun

- Nya Elementar

- Omecon

- Pharmacia

- Prevas

- S:t Eriks Ögonsjukhus

- Stockholms Universitet

- Talarforum

- Teknikhöjden

- Telelogic

- TFG Bygg

- Thermo-Calc Software

- Trico

- Trigram

- VWR International

- Webforum Europe

- Wedins

 

Vi har även utfört ett antal mentor- och coachuppdrag åt privata kunder.

 

Omdömen från kunderna:

 

“Jag tyckte både val av ämne och föreläsare var intressant. Anders var mycket skicklig som presentatör både avseende teknik och ämneskunskap. Trots en relativt sen timme på dagen fångade han min uppmärksamhet hela tiden. De jag pratat med hittills uppskattade också föredraget. Jag tror just hans skickliga framträdande och något excentriska attityd gjorde det just så fascinerande.”

Mikael Steiner, Prevas

 

”Vi ville arbeta preventivt med våra medarbetare; sjuksköterskor har ett stressigt ansvarsfullt arbete och ofta svårt att säga Nej och Stopp, så väl som till andra som till sig själv. Jag kontaktade Anders och han tog fram ett upplägg som passade oss: föreläsning varvat med gruppdiskussioner, med mycket fokus på det egna ansvaret. Anders är inspirerande att lyssna på och fångade allas intresse. Han väckte tankar, ifrågasatte och skapade diskussioner. Medarbetarna uppskattade dagen och jag tror att många fick en tankeställare. Det enda negativa jag kan komma på, är att jag själv inte fick höra Anders föreläsa, innan jag själv sprang in i väggen med dunder och brak :) Men nu kanske vi har förhindrat att någon annan gör det och det är värt så fantastiskt mycket!”
Carola Sandberg, Marks kommun
 

 

”Ämnet stress och stresshantering är något som under senare år blivit allt mer aktuellt, särskilt i tider av effektiviseringar och kostnadsbesparingar. Anders Gustavsson (Empyreal) är en entusiasmerande och tankeväckande föreläsare som går igenom ämnet systematiskt och balanserat. Kursen var mycket intressant och tankeväckande. Jag kan verkligen rekommendera Empyreals kurs i ämnet!”

Sverker Blomberg, AstraZeneca

 

"Anders föreläste hos oss om stress och att förebygga stress. Innehållet var intressant och presentationen bra. Vi var nog många som fick en aha-upplevelse om hur kroppen kan reagera och sända ut signaler. Efter presentationen var det många som uttryckte sin uppskattning. Vi kan absolut tänka oss att anlita honom fler gånger."

Ann-Christin Abrahamsson,
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö

 

"Vi anlitade Anders Gustavsson som föreläsare i vår kyrka. Några gånger per termin har vi det vi kallar "Konsten att leva föredrag". Anders talade den 10 sept. 2015 vid ett sådant tillfälle. Temat var "Balans i livet - om att hantera stress i vardagen". Anders gjorde det mycket bra. Han är en god kommunikatör, kunnig och kompetent inom sitt ämne. Föredraget innehöll både viktiga fakta men också vardagliga exempel som gjorde att åhöraren kunde känna igen sig."

Klas Eriksson, pastor och föreståndare
i Kyrkan vid Brommaplan

 

"Föreläsningen "bygga team" har ökat på vårt intresse att arbeta vidare med team i vår organisation. Uppskattat/intressant och tänkvärd föreläsning. Lagom lång. Bättre förhandsinformation om vår organisation hade gjort att föreläsaren kunnat adaptera den mer mot vår verksamhet."

Carina S.

 

"Jag kan verkligen rekommendera Anders som jobbcoach. Förutom ett superbra och korrekt CV gav det mig även kunskap om hur man gör spontan-ansökningar och så kallade ”cold calls”. Anders entusiasm och osvikliga tro på att jag skulle hitta ett jobb fick mig verkligen att tro på min egen kompetens. Det jag lärde mig under dessa tre månader har inte bara hjälpt mig att hitta ett jobb utan även saker jag kan ha nytta av i livet i stort.”
Karin Larsson

 

”Vi var ett helt gäng från mitt kontor som var och lyssnade på just din föreläsning i fredags morse. DEN var KANON! Vi kände att det var något hela vårt kontor borde ha fått ta del av och vi har vidarebefordrat den informationen till vår chef. Det var så mycket som blev så tydligt. TACK för en jättebra föreläsning.”
Anna Svensson, Arbetsmarknadskontoret, Norrköpings kommun
 

”Utbildningen gav oss inspiration och energin att vilja arbeta som team. Den ledde till eftertanke och reflektioner om varandras olikheter och hur vi kommunicerar med varandra. Arbetet med att utveckla slagfärdiga team har börjat!”

Anna-Lena Löf, Carmeda

 

”Anders var min jobbcoach under 3 månaders tid. Jag kan inte göra annat än att lyfta på hatten för inspiration och tankar från denne jordnära man. Han står stabilt med båda fötterna på jorden. Han coachade mig till att lyssna på rösten vi alla har inom oss, vilket ledde till att jag idag driver enskild firma och samtidigt kan dofta på blommorna längs vägen. Stort tack min vän/mentor/coach.”

Kristian Koskelainen

 

 ”Jag har lyssnat på många föreläsningar. Men Du har, de gånger jag  lyssnat på Dig, lyckats med bedriften att på endast 55 minuter genomföra mycket proffsiga presentationer. Din person genomlyses av trovärdighet och Du talar av personlig erfarenhet och stor kunskap.
Du lyckas få med det mest väsentliga och intresset från publiken har alltid varit stort.
Du framför dina budskap solklart och rakt men ändå personligt och ger dessutom konstruktiva svar på frågorna från publiken.
Att utvärderingarna från seminariedeltagarna brukar ge Dig högsta möjliga betyg är därför inte förvånande!

Ett varmt tack!”

Christina Mace, Mace Speakers